KONSULTOINTI, COACHAUS & TYÖNOHJAUS

Konsultointia tuntityönä tai coachausta sopimuksen mukaan 

  • Joh­don tai tii­min kon­sul­toin­ti ja coachaus 
  • Lii­ke­toi­min­nan suun­nit­te­lu ja kehittäminen
  • Orga­ni­saa­tio­ra­ken­teen ja pro­ses­sien suun­nit­te­lu ja kehittäminen
  • Rahoi­tus­haut
  • Rek­ry­toin­ti

Esi­merk­ki: Palk­kaa tun­ti­työ­nä (1-10 h/kk) rin­nal­le­si esi­hen­ki­lö­työn asia­tun­ti­ja oman työ­si tuek­si: 75 €/h + alv 25,5 %. Jaa työ­kuor­maa­si het­kel­li­ses­ti ja saat samal­la sparrausapua!

Ker­ro tilan­tees­ta­si tai pyy­dä tar­jous laa­jem­mas­ta kokonaisuudesta: 

Hen­ni Syr­jä­nen, p. 050 412 9990 tai koskelacustom@gmail.com

Työnohjausta sopimuksen mukaan tai kertavalmennuksina

 Työ­oh­jaus on oman työn tut­ki­mis­ta. Se on sinun paik­ka­si ja tila­si, jos­sa voit pysäh­tyä miet­ti­mään omaa työ­tä­si, itseä­si työn­te­ki­jä­nä, esi­hen­ki­lö­nä, joh­ta­ja­na, osa­na työyhteisöä.

Työ­noh­jaus on tavoit­teel­lis­ta. Tavoit­teet anta­vat raa­mit, joi­den puit­teis­sa työ­tä voi­daan tut­kia avoi­mes­ti ja aikaansaavasti.

Työ­noh­jauk­sen perus­työ­ka­lu­ja ovat kes­kus­te­lu ja reflek­toin­ti. Ohjaa­ja­na raa­mi­tan kes­kus­te­lua työ­elä­män, työyh­tei­sö­jen ja joh­ta­mi­sen tut­ki­mus­tie­dol­la. Teo­riat, mal­lit ja kehi­kot vapaut­ta­vat ajat­te­lua anta­mal­la työ­elä­män ilmiöil­le sanat ja nimet.

Työ­noh­jauk­sen tar­koi­tuk­se­na on tukea hyvin­voin­tia­si työs­sä. Toi­von, että työ­noh­jauk­sen jäl­keen, koet työ­kent­tä­si jäsen­ty­neem­mäk­si, ymmär­rät parem­min oman työ­si perus­teh­tä­vän, tie­dos­tat uuden­lai­sia toi­min­ta­ta­po­ja ja voit vähi­tel­len vie­dä nii­tä omaan työ­hö­si. Työ­noh­jaus on sinua varten!

Ker­ro tilan­tees­ta­si ja pyy­dä tar­jous: maarit.laiho@valmennusresonia.com

Hevosavusteinen valmennus (EFL Coaching) - yritysasiakkaat

  • Yksit­täi­nen val­men­nus­ker­ta (1-2 h/kerta) 75-150 € + alv 25,5 %
  • 3-val­men­nus­ker­ran paket­ti 350 € + alv 25,5 %
  • Hevo­sa­vus­tei­nen tii­mi­päi­vä (4-10 hlö) 1800-2500 € + alv 25,5 % 

Hevo­sa­vus­tei­sen oppi­mi­sen (Equi­ne Faci­li­ta­ted Lear­ning) val­men­ta­ja­na toi­mii Hen­ni Syr­jä­nen työ­pa­ri­naan islan­nin­he­vo­nen Stel­la fra Fatadal.

Top 10 vas­tauk­set kysy­myk­siin - Mis­tä hevo­sa­vus­tei­ses­sa val­men­nuk­ses­sa­ni on oikeas­taan kyse:

  1. Läh­tö­koh­tai­ses­ti työs­ken­nel­lään maas­ta­kä­sin islan­nin­he­vo­sen kans­sa (ei ratsasteta). 
  2. Vaik­ka hen­ki­lö oli­si aller­gi­nen tai pel­kää hevo­sia, tämä mene­tel­mä sovel­tuu kai­kil­le (esim. aller­gia huo­mioi­daan toteu­tuk­sen tavoissa)
  3. Hevo­nen toi­mii val­men­net­ta­van pari­na teh­tä­vis­sä tuo­den asioi­ta, tun­tei­ta ja oival­luk­sia pin­taan (pei­li)
  4. Aiem­paa koke­mus­ta hevo­sis­ta ei tar­vit­se olla
  5. Yleen­sä val­men­nus on struk­tu­roi­tua toi­min­taa, jos­sa läh­de­tään tut­ki­maan asioi­ta yhdes­sä hevo­sen kanssa. 
  6. Monet käy­vät 1-3 ker­taa val­men­nuk­ses­sa, mut­ta jos­kus jopa yksi val­men­nus­ker­ta voi riit­tää (oival­lus)
  7. Mene­tel­mä aut­taa pysäh­ty­mi­seen, suun­nan kir­kas­ta­mi­seen: anne­taan ali­ta­jun­nan ja pei­lin (hevo­nen) välit­tää tietoa 
  8. Hevo­sa­vus­tei­nen työ perus­tuu koke­muk­sel­li­suu­teen, kehol­li­suu­teen ja vuo­ro­vai­ku­tuk­seen (poly­va­gaa­li­nen teo­ria taustalla)
  9. Hevo­sa­vus­tei­sen val­men­nuk­sen tar­koi­tus on hyvin usein tukea voi­ma­va­ro­ja, asiak­kaan psyyk­kis­tä toi­min­ta­ky­kyä ja hyvin­voin­tia, min­kä vai­ku­tuk­set liit­ty­vät oppi­mi­seen, hen­ki­lö­koh­tai­seen ja amma­til­li­seen kas­vuun ja reflek­tioon – muu­tos­ky­vyk­kyy­den tuke­mi­seen ja resilienssiin
  10. Luo­ta pro­ses­siin❤️

 

T E R V E T U L O A  K O S K E L A A N !